Last of Us remake releasedatum gelekt

News
woensdag, 08 juni 2022 om 11:30
the last of us remasteredf1625473570
Een remake van The Last of Us is sinds vorig jaar een groot en hardnekkig gerucht. In de afgelopen maanden is naar buiten gekomen dat deze remake misschien dit najaar al uit kan komen. Nu lijkt een exacte datum te zijn gelekt.
Het lijkt erop dat de release van de remake van The Last of Us in september is. Om precies te zijn zou de game op 2 september uitkomen. Dat lijkt een Twitter-account dat zichzelf (toepasselijk) The Snitch noemt te beweren.
Het account heeft namelijk een Tweet geplaatst met daarin de tekst “PART 1” gevolgd door de eerder genoemde datum. Voor velen is de logische conclusie dat hiermee The Last of Us Part 1 bedoeld wordt, aangezien het vervolg Part 2 heet en er weinig andere prominente games zijn die deze specifieke bewoording gebruiken. Met Emoji wordt gesuggereerd dat de game naar PlayStation en PC komt, zoals steeds vaker het geval is.
The Snitch heeft maar weinig tweets op zijn account, dus een flinke korrel zout is op zijn plaats. Toch zijn de tweets die op het account te vinden zijn opvallend accuraat. Zo werd de hele line-up van de State of Play van vorige week getweet en kwam het account met de titel Overdose voordat Tom Henderson schreef over deze nieuwe Kojima-game.

The Last of Us remake bij Summer Game Fest?

Informatie van The Snitch lijkt tot dusver steeds kort voor een aankondiging of groter bericht online te gaan. Het toeval wil dat er morgen een grote game showcase aankomt in de vorm van Summer Game Fest. Daar werkt Sony ook aan mee dus mogelijk zien we daar eindelijk een bevestiging en releasedatum van de langverwachte remake.