MediaMarkt trakteert op nóg meer vakantiegeld deals!

News
woensdag, 08 juni 2022 om 14:00
MediaMarkt is alweer een tijdje bezig met de vakantiegeld sale. De bekende techwinkel gaat daar nog wat langer mee door en trakteert klanten op nog meer mooie deals.
Nu het coronavirus niet meer zo'n groot probleem is, willen veel mensen eindelijk weer lekker met vakantie gaan. Maar dat zorgt ook voor enorme drukte op vliegvelden, waarvan Schiphol het hoogtepunt is. Misschien is het dan ook maar handiger om je vakantiegeld ergens anders aan uit te geven.

Vakantiegeld sale bij MediaMarkt

MediaMarkt heeft daar in ieder geval een goede bestemming voor. De techwinkel is namelijk in mei begonnen met de vakantiegeld sale en blijft de actie verlengen. Zo gaat de sale nu door tot en met 12 juni. MediaMarkt heeft daarnaast ook een aantal mooie deals aan de actie toegevoegd. Wij hebben de beste deals in de vakantiegeld sale alvast voor je op een rijtje gezet.
Niet alleen MediaMarkt heeft momenteel mooie deals. Zo is bol.com nu bezig met de Vaderdag deals en gaat Nintendo donderdag van start met de Super Sale voor de Nintendo Switch eShop.

Populair Nieuws