God of War Ragnarok heeft opvallende Rick and Morty-crossover gekregen

News
dinsdag, 06 september 2022 om 10:30
god of war ragnarok trailer fenrirf1657114699
God of War Ragnarok komt en bijna aan en het nieuwe seizoen van Rick and Morty is nu net ook begonnen. Een perfect moment voor de twee geliefde franchises om met een opvallende crossover te komen.
Vannacht is seizoen 6 van Rick and Morty in premiere gegaan in de Verenigde Staten. In Nederland moeten we helaas nog wat langer wachten op de release van het nieuwe seizoen. Wel kunnen we genieten van een speciale advertentie aan aankomende game in het jasje van de animatieserie.
Op het Twitter-kanaal van Rick and Morty is nu namelijk een korte sketch te zien waarbij de twee protagonisten in de wereld duiken van God of War Ragnarok - of in dit geval, God of War Ricknarock.
Voorafgaand aan het avontuur in The Nine Realms scheert Rick eerst zijn hoofd kaal en smeert hij zijn gezicht in met rode verf, zodat hij als twee druppels water lijkt op Kratos. Natuurlijk krijgt Morty een boog in zijn handen gedrukt, zodat hij dienst kan doen als Atreus, de zoon van de Griekse god.

God of War Ragnarok komt er bijna aan

Fans, inclusief dus Rick, hebben lang moeten wachten op de sequel van God of War. De game had eigenlijk in 2021 moeten uitkomen, maar door problemen rondom het coronavirus heeft ontwikkelaar Santa Monica Studios de release uitgesteld. Daarna was het lang stil vanuit de studio, maar in juli is de nieuwe releasedatum eindelijk bekendgemaakt.
Eén van de meest gewilde titels komt dan toch nog dit jaar uit, nadat er geruchten waren dat God of War Ragnarok mogelijk uitgesteld zou worden naar 2023. Zelfs Xbox-baas Phil Spencer kan niet wachten om met de game aan de slag te gaan.

Populair Nieuws