Rick and Morty seizoen 6 krijgt releasedatum

News
woensdag, 27 juli 2022 om 17:06
rick and mortyf1622216359
De populaire serie Rick and Morty krijgt dit jaar weer een nieuw seizoen. Er staat nu een concrete datum voor de première van seizoen 6. Fans hoeven niet lang meer te wachten.
Er komen vrij snel nieuwe afleveringen van Rick and Morty. Het duo van grootvader en kleinzoon is namelijk vanaf september weer op tv (via Deadline). Om precies te zijn begint seizoen 6 op 4 september 2022.
Daarbij moet wel gezegd worden dat het gaat om de première op de zender Adult Swim. In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen van de serie te zien op Netflix en HBO Max. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor de serie ook hier te streamen is.
HBO Max laat namelijk weten dat nieuwe aflveringen in Nederland vanaf 5 september op HBO Max te streamen zijn. Er wordt niet gesproken van een deal om seizoen 6 ook naar Netflix te brengen. Aangezien Cartoon Network, waar Adult Swim een onderdeel van is, een belangrijke pilaar is voor HBO Max, lijkt het waarschijnlijk dat de serie daar op den duur exclusief te zien zal zijn.

Nog veel meer Rick and Morty op komst

Seizoen 6 is overigens lang niet het laatste seizoen van Rick and Morty. Er zijn namelijk al genoeg afleveringen besteld om in totaal tien seizoenen vol te maken. Twee jaar geleden werkten de makers van de serie zelfs al aan seizoen 7. Intussen zal de ontwikkeling ongetwijfeld nog verder zijn. Er wordt overigens ook gesproken van een film.