Releasedatum God of War Ragnarok eindelijk bekendgemaakt

News
woensdag, 06 juli 2022 om 16:00
god of war ragnarok trailer fenrirf1657114699
Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover. Santa Monica Studios en Sony hebben de releasedatum voor God of War Ragnarok bekendgemaakt en de game komt nog dit jaar uit.
Liefhebbers van de God of War-franchise wachten al een flinke tijd om een nieuw deel in de reeks. God of War Ragnarok had namelijk eigenlijk al in 2021 moeten uitkomen, maar is door Santa Monica Studios uitgesteld vanwege problemen omtrent het coronavirus.
Sindsdien wachten spelers met smart op een nieuwe releasedatum, waar lang mee werd gewacht. Ondertussen werden er ook al veel geruchten gedeeld omtrent de releasedatum. Er was zelfs de vrees dat de game verder werd uitgesteld naar 2023. Maar nu is eindelijk de nieuwe dag des oordeels bekendgemaakt in een blogpost van PlayStation. Op 9 november 2022 zal God of War Ragnarok verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Nieuwe trailer voor God of War Ragnarok

Naast de nieuwe releasedatum is er ook meteen een GC trailer van de game gedeeld, genaamd 'Father and Son'. In de trailer zien we Kratos en zijn zoon Atreus samen, terwijl ze te maken krijgen met verschillende vijanden. Daar weet het tweetal mee af te rekenen, maar aan het einde staat een nog veel grote uitdaging op ze te wachten: de reusachtige wolf Fenrir.
In een andere video worden daarnaast ook nog eens de Collector's Edition en Jotnar Edition van God of War Ragnarok onthuld. Dat wordt gedaan door Rafael Grassetti, de art director van de game, en Ryan Hurst, de stemacteur voor Thor.

Populair Nieuws