'Deze opvallende look krijgt Odin in God of War Ragnarok'

News
maandag, 15 augustus 2022 om 17:00
god of war ragnarok trailer fenrirf1657114699
In november kunnen spelers eindelijk weer verder met het verhaal van Kratos in God of War Ragnarok. Daarin nemen ze het op tegen Odin, die volgens een nieuw lek een opvallende look krijgt.
We hebben er lang op moeten wachten, maar op 9 november komt God of War Ragnarok eindelijk uit voor de PlayStation 4 en 5. Het lange wachten is onder andere zo moeilijk geweest, omdat fans niet kunnen wachten om te zien wat ontwikkelaar Santa Monica Studios in petto heeft voor Kratos.
In de sequel moet de Griekse vechtersbaas het namelijk opnemen tegen de meest machtige goden van het Noorse Pantheon tot nu toe: oppergod Odin en zijn zoon Thor. Van Thor weten we al een tijdje hoe hij eruit komt te zien, maar Odin is tot nu toe in mysterie gehuld.
Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Op Reddit heeft een gebruiker namelijk een plaatje gelekt, wat naar verluidt Odin in God of War Ragnarok is. Het lijkt erop dat de god een opvallende look heeft gekregen van de ontwikkelaar, want hij ziet er vrij dun en zwak uit. Maar laat de look je niet voor de gek houden, want Odin staat erom bekend dat hij zo sluw als een vos is.

Omstreden uiterlijk in God of War Ragnarok

Als dit het daadwerkelijke ontwerp is dat Odin gaat krijgen in God of War Ragnarok, dan is het nog even afwachten hoe fans erop gaan reageren. Toen namelijk duidelijk werd dat Thor een behoorlijke buik zou krijgen in de game, in tegenstelling tot een perfect gespierd lichaam zoals in de meeste Marvel-films en -comics, was er veel kritiek op het uiterlijk.

Populair Nieuws