Nieuwe The Walking Dead-serie aangekondigd door AMC

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 9:00
the walking deadf1624612250
Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead gaat 22 augustus van start. Toch kunnen we vóór die datum al van een gloednieuwe The Walking Dead-serie genieten. Deze nieuwe serie start enkele weken voor het laatste seizoen en licht de favoriete karakters uit de TWD-franchise uit.
De nieuwste The Walking Dead-serie die eraan komt heet The Walking Dead: Origins. Deze serie bestaat uit vier afleveringen. In elke aflevering wordt een ander fan favourite personage uitgelicht voordat deze personages te zien zijn in The Walking Dead seizoen 11. De specials draaien om Daryl Dixon, Carol Peletier, Maggie Rhee en Negan.
De eerste aflevering van Origins gaat 15 juli in première op AMC. Deze eerste aflevering draait om Daryl en toont zijn volledige verhaal. Op 22 juli volgt de aflevering van Maggie, op 29 juli die van Negan en op 5 augustus die van Carol. Tevens bevat elke aflevering van Origins een teaser voor seizoen 11 (dat 24 afleveringen bevat). Daarna is de korte serie afgerond en zijn we helemaal voorbereid op het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

The Walking Dead op Netflix

Recentelijk is The Walking Dead seizoen 10C op Netflix Nederland uitgekomen. Daar kun je dus de vorige seizoensfinale van de serie en de bijbehorende bonusafleveringen bekijken. Het is onwaarschijnlijk dat TWD Origins direct op 15 juli naar de streamingdienst komt, aangezien het meestal enkele maanden duurt voordat The Walking Dead Netflix Nederland bereikt.