Nieuwe Halo Infinite multiplayer details bekendgemaakt

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 8:00
20210613 halo infinitef1623606641
Nadat we de onthulling hebben gezien bij de E3 2021 presentatie van Xbox, krijgen we nu nieuwe details over de Halo Infinite multiplayer. Zo kun je jouw Spartan niet alleen tot in de details aanpassen, maar komt er ook een revolutionair Battle Pass systeem waarbij je Battle Pass nooit verloopt.
Wie dacht dat we klaar waren met de Halo Infinite multiplayer na de trailer bij de Xbox conferentie op zondag, heeft het mis. We hebben nu namelijk nieuwe Halo Infinite multiplayer details gekregen van 343 Industries en er zitten een paar bijzondere dingen tussen. Veel dingen had je al wel kunnen verwachten, zoals customization en verschillende modi. Ook hoorden we in de trailer ook al de terugkeer van de bekende stem die je regelmatig zal herinneren aan bijzondere killstreaks.
De innovatie van Halo Infinite zit eigenlijk in de nieuwe structuur van de Battle Pass die de game gaat krijgen. Veel mensen hadden na de aankondiging dat de nieuwe Halo free-to-play wordt al het gevoel dat Battle Passes in de toekomst een grote rol zouden spelen. Uit de nieuwe Halo Infinite multiplayer details blijkt nu dat een Battle Pass voor de game niet kan verlopen. Zodra je de pas koopt zal je dus altijd voortgang kunnen maken met die pas, zelfs bijvoorbeeld een jaar later. Ook zou je de mogelijkheid krijgen om oude Battle Passes gewoon te kopen.

Halo Infinite multiplayer details

Bij de nieuwe Halo Infinite multiplayer details wordt ook bekendgemaakt dat er voor nieuwe spelers een speciale tutorial-modus zal zijn met de naam The Academy. Ook voor Halo-veteranen zal dit een interessante plek zijn om te werken aan hun vaardigheden of gewoon even op te warmen voor het eerste potje van de dag. Zo is er dus weer genoeg om naar uit te kijken voor zowel oude spelers als mogelijke nieuwe spelers.