Grote KPN storing trapt de dinsdag slecht af

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 9:10
kpn storing zorgt voor problemen met het internet 127779
Er is een storing gaande bij KPN op het moment. De storing trapt de dinsdag op vervelende wijze af, zo valt ook te zien op Allestoringen. Daar zijn in korte tijd meer dan 800 meldingen gemaakt van problemen.
Er komen onwijs veel meldingen van een grote KPN storing bij Allestoringen. Via het meldingsplatform zijn meer dan 800 meldingen binnengekomen en de piek lijkt nog niet voorbij te zien. Velen hebben problemen met het internet, waardoor er geen onlineverbinding tot stand kan worden gebracht.
Daar blijft het alleen niet bij. Ook wordt er melding gemaakt van problemen met de vaste TV. Andere klanten hebben weer last van problemen met mobiel internet. Hoe lang het proibleem nog blijft aanhouden is gelukkig wel duidelijk. KPN meldt zelf namelijk dat de problemen nog tot half 1 blijven aanhouden. Tenminste, dat is de status voor de algemene storing in de regio van Culemborg. Hoe lang andere problemen aanhouden is onduidelijk.

Grote KPN storing zorgt voor slecht begin van de week

De grote KPN-storing zorgt voor een slecht begin van de week voor velen. Veel mensen werken nog thuis, maar dat gaat heel lastig als de internettoegang beperkt is. Het is dan ook te hopen dat het probleem snel verholpen wordt.
Via Allestoringen wordt duidelijk dat de eerste problemen rond acht uur opdoken. In nog geen uur tijd werden vervolgens meer dan 800 meldingen gemaakt van de problemen, terwijl de teller om 9.10 uur al op 1037 staat.