Gloednieuwe survival modus geïntroduceerd met Red Dead Online update

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 13:00
red dead online 8 10 2021 the clelland outfitf1628671936
Rockstar had vorige week al een belofte gedaan en die is nu waargemaakt. De ontwikkelaar is namelijk gekomen met een gloednieuwe survival modus voor Red Dead Online, genaamd Call to Arms.
In Red Dead Online wordt er steeds nieuwe content toegevoegd door Rockstar en kort na de Blood Money update kunnen spelers nu genieten van een gloednieuwe co-op survival modus. In Call to Arms moeten spelers het opnemen tegen waves van vijanden, met de tiende golf als einddoel om te overleven.
Om met de Call to Arms modus te beginnen, dat zich afspeelt op verschillende locaties binnen de wereld van Red Dead Online, moeten spelers hun lockbox checken in hun kamp voor een telegram van de mysterieuze ‘J’. Deze week is het bovendien een goed idee om de nieuwe modus meteen uit te proberen, want de komende dagen krijg je maar liefst drie keer zoveel dollars, XP én goudstukken. Daarnaast krijg je ook een coupon voor 30 procent korting op een Novice of Promising Role Item.

Nieuw Contract en Quick Draw Club

Deze week blijft het niet alleen bij Call to Arms voor Red Dead Online. Rockstar heeft namelijk ook The Cornwall Contract toegevoegd, een reeks nieuwe missies die outlaws kunnen uitvoeren voor de Bronte Crime Family. Deze keer zijn de opdrachten erop gericht om de rijkste man van het Wilde Westen, Leviticus Cornwall, een stuk lichter te maken. Niet alleen van zijn dollars, maar natuurlijk ook van zijn Capitale.
In Red Dead Online kunnen spelers nu ook ervaringspunten verzamelen om te stijgen in rang voor Quick Draw Club No. 2. Met het einde van de eerste versie is nu namelijk meteen het startschot gegeven voor de nieuwe Quick Draw Club. Om toegang te krijgen zal je 25 goudstaven neer moeten leggen, maar die kan je via de club ook weer terugverdienen, naast alle andere exclusieve goodies. Je moet er alleen wel snel mee zijn, want Quick Draw Club No. 2 zal alweer eindigen op 8 september.

Populair Nieuws