Respawn nog altijd druk bezig met Apex Legends next-gen update

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 13:30
apex legends headerf1628679700
Apex Legends blijft razend populair, maar spelers op de PS5 en Xbox Series X beginnen zich wel af te vragen hoe het zit met de next-gen update. Volgens Respawn Entertainment wordt er nog steeds hard aan gewerkt, maar kan er nog geen releasedatum worden genoemd.
Het is alweer een half jaar geleden dat het officieel bekend werd dat Respawn Entertainment werkt aan een next-gen update speciaal voor de PS5 en Xbox Series X. De ontwikkelaar kreeg toen de vraag van een fan tijdens een AMA op Reddit. De studio wist toen te melden dat er een aantal speciale next-gen features aan zitten te komen, maar nog niet wanneer fans de update konden verwachten.
Daar kan Respawn Entertainment nu nog steeds geen antwoord op geven. De studio heeft namelijk opnieuw een AMA gehouden op Reddit, waar Ryan Rigney, de Director of Communications bij Respawn Entertainment, natuurlijk vragen kreeg over meer details en de releasedatum van de next-gen update.

Wat brengt de next-gen update allemaal?

Waar Respawn Entertainment spelers op de PlayStation 5 en Xbox Series X mee gaat verrassen op het gebied van upgrades, dat is nog niet bekend. De studio heeft wel aangegeven dat het doel is om de framerate verhogen naar 120 FPS voor de next-gen versie. Een hogere framerate kan namelijk het verschil tussen leven en dood betekenen in de razendsnelle en competitieve battle royale game.