PlayStation State of Play zou volgende week moeten komen

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 12:30
horizon forbidden west 4f1622150852
Sony heeft al een aantal keer een PlayStation State of Play gehouden, die je kunt vergelijken met de Nintendo Directs. In deze video's krijgen we nieuwe beelden van aankomende PS4 en PS5-games. Het gerucht zou gaan dat we volgende week weer zo'n video krijgen.
Er zit vrijwel altijd een grote tijdssprong tussen de PlayStation State of Play-evenementen, maar volgens bepaalde leks zouden wij op 19 augustus alweer de volgende State of Play krijgen. Volgens James Jarvis van GamesRadar zou het evenement 10 augustus worden aangekondigd. Natuurlijk is dit niet het geval geweest, maar het is wel vaker gebeurd dat dit wat later kwam. Zo werd de vorige State of Play pas officieel twee dagen van tevoren aangekondigd.

Welke games gaan we zien bij de State of Play?

Als deze PlayStation State of Play gaat gebeuren heeft Jarvis ook al een aantal voorspellingen klaarliggen over wat we zouden kunnen gaan zien. Zo zou de vertraging van Horizon Forbidden West officieel aangekondigd worden met nieuwe gameplay. Er gaan namelijk de nodige geruchten dat de nieuwe game van Guerilla Games pas in 2022 zal verschijnen.
Ook zouden we een uitgebreider beeld krijgen van Kena: Bridge of Spirits, een update over de nieuwe Gran Turismo en er zou zelfs ruimte zijn voor een speciale aankondiging, waar we nog niets over weten.
Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag, maar wij zitten in ieder geval te popelen om nieuwe beelden te zien van verschillende games die naar verluidt getoond zullen worden.