Gloednieuwe Elden Ring: Shadow of the Erdtree beelden nu te zien

News
dinsdag, 21 mei 2024 om 17:00
elden ring shadow of the erdtree bossf1708592213
Over niet al te lange tijd kunnen Elden Ring-spelers eindelijk aan de slag met de DLC voor de game. FromSoftware houdt zich alleen al een tijdje stil over de nieuwe uitbreiding. Nu komt de studio met een nieuwe trailer.
Elden Ring is inmiddels al meer dan twee jaar oud, maar binnenkort heb je weer een reden om de game weer eens op te starten. De eerste en enige DLC, genaamd Shadow of the Erdtree verschijnt namelijk op 21 juni. Nu is er een nieuwe trailer, waarin we meer zien van de Lands of Shadow.
Die is enigszins uit de lucht komen vallen, maar de timing is geen toeval. De trailer verschijnt namelijk precies een maand voordat Shadow of the Erdtree te spelen is. Het gaat dit keer om een verhaaltrailer, dus fans van de vaak ingewikkelde lore van FromSoftware-games hebben het nodige materiaal om over te speculeren.
Als je heel erg uitkijkt naar Shadow of the Erdtree kun je trouwens een aparte collector’s edition van de game kopen. De hoofdattractie is een statue van Messmer the Impaler, maar je krijgt ook een artbook en de digitale soundtrack. De DLC zelf is natuurlijk ook inbegrepen, maar de basisgame niet.
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - Collector's Edition - PS5 Image
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - Collector's Edition - PS5
EUR249.99
Op voorraad
Koop op bol.

Geen verdere DLC, misschien een sequel

Met de release van Shadow of the Erdtree is Elden Ring klaar. FromSoftware-baas en Elden Ring-regisseur Hidetaka Miyazaki heeft dat eerder laten weten. Er zijn geen plannen om nog meer toe te voegen aan de game.
Wat niet is uitgesloten, is een volledige sequel voor de game. Daar zijn momenteel geen concrete plannen voor, maar Miyazaki wil de deur niet bij voorbaat al sluiten, want het kan natuurlijk zijn dat iemand een keer een goed idee heeft. De tijd zal leren of er ooit een Elden Ring 2 verschijnt, maar spelers hebben in ieder geval genoeg te doen in Shadow of the Erdtree.