Elden Ring 2 staat niet op de planning, maar is niet uitgesloten

News
donderdag, 22 februari 2024 om 13:30
elden ring shadow of the erdtreef1708592221
Na lang wachten hebben Elden Ring-fans weer iets om naar uit te kijken. De Shadow of the Erdtree DLC heeft namelijk een releasedatum gekregen. Het is alleen maar de vraag of er daarna nog meer Elden Ring komt.
FromSoftware is een vervolg niet vreemd en het lijkt misschien aannemelijk dat een populaire game als Elden Ring een uitstekende kandidaat is voor een tweede game. Maar daar zijn momenteel geen plannen voor, vertelt regisseur Hidetaki Miyazaki aan IGN. Maar hij sluit een vervolg zeker niet uit.
FromSoftware wil niet zeggen dat de “Elden Ring-saga” met Shadow of the Erdtree ten einde is. De ontwikkelaar wil geen mogelijkheden uitsluiten, aangezien er in de toekomst misschien nog ideeën komen. Het is een standpunt dat Miyazaki en FromSoftware ook na de release van Dark Souls 3 innam.
Het kan dus zijn dat er in de toekomst nog meer Elden Ring komt, maar er zijn momenteel geen plannen voor. Zowel een Elden Ring 2 als een tweede DLC voor de huidige game zijn geen mogelijkheden waar FromSoftware op dit moment mee bezig is. Er nog wel een mobile game in ontwikkeling.

Wanneer is de release van de Elden Ring DLC?

Gelukkig lijkt het er wel op dat er genoeg te doen is in de aankomende Shadow of the Erdtree DLC voor Elden Ring. De DLC is namelijk groter dan Limgrave, een gebied in de base game waar spelers een goede twintig uur mee bezig konden zijn. Spelers kunnen vanaf 21 juni met de DLC aan de slag.