Laatste Elden Ring geheim is misschien onvindbaar

News
maandag, 26 februari 2024 om 14:30
e9zkhagxmaucn5toriginalf1634545077
Elden Ring is inmiddels ruim twee jaar oud, dus je zou denken dat alle spelers samen alles wel hebben ontdekt. Maar volgens regisseur Hidetaka Miyazaki is er nog één ding dat niet is ontdekt. Fans vragen zich alleen af of ze het ooit nog kunnen vinden.
Met de DLC van Elden Ring in aantocht kunnen spelers weer allerlei geheimen en lore ontdekken. Na twee jaar begon de put van Elden Ring-geheimen een beetje op te drogen. Maar in een interview met IGN geeft regisseur Hidetaka Miyazaki aan dat er nog één geheim is om te ontdekken in de base game van Elden Ring.
Miyazaki is er redelijk van overtuigd dat het geheim waar hij op doelt op een dag ontdekt wordt. Maar fans hebben daar zo hun twijfels bij, want Miyazaki geeft geen enkele hint. Dat maakt het moeilijk om te weten waar het zoeken moet beginnen.
Bovendien is het zeer onwaarschijnlijk dat Miyazaki exact weet wat er wél is ontdekt, zo legt FromSoftware YouTuber Zullie The Witch uit. Het kan zijn dat het geheim voor zover Miyazaki weet niet is gevonden, maar ergens in een video of tweet die hij niet heeft gezien al wel is benoemd. Elden Ring dataminer Sekiro Dubi noemt ook nog de taalbarrière: Miyazaki kent Elden Ring in het Japans en het kan zijn dat het detail dat hij bedoelt uitgaat van een Japans idioom dat de vertaling niet heeft overleefd.

Wanneer is de release van de Elden Ring DLC?

Of Miyazaki’s mysterieuze geheim nog te vinden is of niet, het duurt niet lang meer voor spelers Elden Ring weer helemaal kunnen uitpluizen. De Shadow of the Erdtree-DLC verschijnt namelijk op 21 juni. Dat is vooralsnog de laatste Elden Ring content op de planning, al is een tweede DLC of volledig vervolg niet uitgesloten.