Geliefde PS5 horrorgame nu aantrekkelijk in de sale

News
dinsdag, 19 september 2023 om 9:00
resident evil 4 remake headerf1679580987
Wil jij jezelf tijdens de regenachtige dagen opsluiten met een goede horrortitel? Dan heb je geluk. Want de geliefde horrorgame voor de PS5, Resident Evil 4 Remake, is nu in de aanbieding.
Bij Nedgame betaal je voor deze horrortitel die al jaren lang erg geliefd is bij Resident Evil fans slechts 38 euro. De game kwam eerder dit jaar uit en kreeg maar liefst een dikke 9,3 in onze recensie. Zo schreef Chris onder meer het volgende:

Game voerde destijds grote vernieuwingen door

‘Resident Evil 4 stamt al uit 2005 en bracht een ware revolutie teweeg. Niet alleen week de game flink af van de eerdere delen in de serie, de game bracht ook een aantal vernieuwingen die nog niet eerder gedaan waren. De game was de eerste game waarin de speler in derde-persoon over de schouder meekeek met de held. Dat bleek zo'n succes, dat dit veel navolging kreeg en een heel eigen genre voortbracht: het third-person adventure, zoals we dat kennen van Uncharted, Horizon, Mass Effect, Red Dead Redemption en vele anderen.’
In zijn recensie roemt hij het verbeterde vechtysysteem, de besturing, terwijl er gelijktijdig trouw is gebleven aan het origineel.

Check ook onze creepy Resident Evil dagboeken

We schreven in maart dit jaar ook een paar gave dagboeken waardoor jij al een beetje in de mood komt van deze horrortitel. Lees hier dagboek één, twee en drie!
De game kost nu dus nog geen vier tientjes en daarvoor ben je minstens tien uur zoet.

Populair Nieuws