Geliefde Marvel-regisseur wil seizoen 2 van Loki niet maken

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 11:30
loki s1e5f1635171685
James Gunn, de regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, wil seizoen 2 van Loki niet regisseren. De hitserie op Disney+ heeft een nieuwe regisseur nodig omdat Kate Herron, die werkte aan het eerste seizoen, niet zal terugkeren voor seizoen 2.
Op Twitter vroeg een fan aan James Gunn of hij bereid was het tweede seizoen van Loki te regisseren, hierop antwoorde hij: “Dat is heel vriendelijk, maar ik heb best veel te doen. Al weet ik zeker dat Loki de juiste regisseur zal vinden om in de voetsporen van Kate te treden.”
Kate Herron haar plan was altijd al om zes afleveringen te maken van Loki, ze heeft dus nooit een seizoen 2 besproken met Marvel.
De serie Loki was erg geliefd, vooral omdat Herron alle aspecten van de show heeft samengebracht om iets nieuws te creëren voor de MCU. De serie heeft een eigen aparte stijl gevormd, iets waar het werk van Gunn ook bekend om staat. Loki zal goed passen bij Gunn omdat hij graag de komische aspecten laat zien van de MCU.
De regisseur is op dit moment natuurlijk wel druk bezig met Guardians of the Galaxy Vol. 3 en DC projecten zoals de serie Peacemaker en een nieuwe DC film, dus het is logisch dat hij de taak niet op zich neemt. Als er een Loki seizoen 2 komt, komt dit mogelijk pas in 2023.