James Gunn werkt aan nog een nieuwe DC film

News
maandag, 04 oktober 2021 om 15:00
suicide squaddf1633344387
James Gunn heeft aangekondigd te werken aan een nieuw project naast DC’s Peacemaker. Peacemaker zal in 2022 uitkomen met in de hoofdrol John Cena. Peacemaker zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de bekende film Suicide Squad.
In een bericht op Twitter liet James Gunn weten dat hij bezig is met nieuwe DC-titels naast Peacemaker. De tweets kwamen voort uit een bericht dat een fan plaatste over een Instagram post die Gunn heeft geplaatst. Op de foto vierde hij zijn zesjarige jubileum met zijn vriendin Jennifer Holland. Hij zegt in de comments dat het nieuwe project iets anders is dan Deadshot vs. Bloodsport. Hierbij vermeld hij ook dat de nieuwe film niet wordt onthuld tijdens het aankomende DC Fandome, omdat het nog niet klaar is.
Naast het maken van de HBO spin-off van Peacemaker is Gunn nu ook druk bezig met het derde deel van Guardians of the Galaxy. Naast de film komt er ook nog een spin-off I am Groot en een holiday special die ergens in 2022 zal verschijnen.
The Suicide Squad kreeg na release erg positieve reacties en is de meest gestreamde DC film op HBO Max. Met Peacemaker die volgend jaar uitkomt op HBO Max, zijn fans erg benieuwd wat Gunn nog meer zal maken voor DC.

Een Harley Quinn project?

Er zijn nog veel speculaties waar het nieuwe project van Gunn over zal gaan. Hij heeft al eerder vermeld dat hij het leuk vindt om met Margot Robbie te werken, dus er zou misschien een Harley Quinn project kunnen komen. Verder zal het ook goed mogelijk zijn dat hij zich wil focussen op een ander karakter uit Suicide Squad zoals Bloodsport.

Populair Nieuws