Suicide Squad's Peacemaker krijgt spin-off serie

News
woensdag, 03 februari 2021 om 13:45
peacemaker spin offf1612261930
De tweede Suicide Squad film moet nog uitkomen, maar blijkbaar is er al een spin-off serie in de maak. James Gunn zal een grote rol vervullen in de ontwikkeling van de serie.
Soms vragen we ons af of James Gunn wel een privéleven heeft of dat hij al zijn tijd steekt in het maken van films en series over superhelden. Het laatste lijkt wat aannemelijker aangezien hij een tweet heeft verstuurd waarin hij een nieuwe spin-off serie van Peacemaker teaset. Peacemaker wordt in de volgende Suicide Squad geïntroduceerd als een nieuw karakter en zal gespeeld worden door WWE-legende John Cena.
In reactie op enthousiaste fans laat James Gunn ook nog weten dat hij de spin-off serie over Peacemaker volledig zelf geschreven heeft en in ieder geval de helft van de afleveringen zal regisseren. Daarnaast geeft hij aan dat hij nog veel meer plannen en ideeën heeft over andere Suicide Squad spin-offs.

Marvel en DC

Het mag duidelijk zijn dat James Gunn een groot fan is van superhelden in het algemeen. Laatst werd namelijk al bekend dat hij ook een steentje bijdraagt aan Thor: Love and Thunder. Daarnaast werkt hij momenteel dus aan de Peacemaker spin-off serie, de tweede Suicide Squad film, Guardians of The Galaxy 3 en nog talloze andere projecten. Zijn liefde wordt gelukkig evenredig verdeeld over zowel Marvel als DC en dat kan alleen maar een goed ding zijn.
Peacemaker zal waarschijnlijk later dit jaar verschijnen op HBO Max, die een samenwerking hebben met Warner Bros. voor het uitbrengen van content.