Loki seizoen 2 mogelijk pas in 2023

News
vrijdag, 10 september 2021 om 7:00
loki s1e5f1635171685
Volgens Marvel-baas Kevin Feige kan het nog lang duren voordat de opnames van Loki seizoen 2 kunnen worden gestart. Vooral het vertrek van regisseur Kate Herron zorgt voor vertraging.
De serie Loki was een echte hit op Disney+. Het is daarom misschien geen wonder dat Loki als eerste MCU Disney+ serie een tweede seizoen krijgt. Dat zal helaas wel even op zich laten wachten, omdat regisseur Kate Herron de serie heeft verlaten. Dit heeft ze gedaan wegens andere projecten waar ze mee aan de slag gaat.

In een interview met Deadline liet herron weten dat er eerst geen plannen waren om een volgend seizoen te maken. Ze zou het houden op 1 seizoen. Dat wijst erop dat de plannen voor een tweede seizoen pas gemaakt zijn tijdens de productie van seizoen 1.

Loki seizoen 2 actief in ontwikkeling

In een interview met Collider laat Kevin Feige weten dat er al wel gewerkt wordt aan het tweede seizoen van Loki. Er wordt nu vooral gezocht naar een nieuwe regisseur voor de serie. Ook wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk leden van het creatieve team terug te brengen voor seizoen 2. Volgens Feige is er al een startdatum, maar of deze gehaald wordt is niet zeker. Het is mogelijk dat het tweede seizoen opschuift naar 2023.
Loki seizoen 1 eindigde met een grote cliffhanger. Een cliffhanger waarmee het concept van het multiversum in het MCU wordt geïntroduceerd. We moeten dus nog even wachten voordat er een vervolg komt op deze cliffhanger. Een hele uitleg over het einde van Loki seizoen 1 kun je hier lezen.