Scoor een jaar PlayStation Now nu voor maar 29,99 euro!

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 11:00
Sony is druk bezig om PlayStation Now een echte concurrent van de Xbox Game Pass te maken. De prijs voor de dienst is in ieder geval heel aantrekkelijk op het moment, want voor een jaar lang PlayStation Now hoef je maar de helft van de prijs te betalen.
De laatste tijd is Sony bezig om PlayStation Now aantrekkelijker te maken. Zo worden er steeds meer grote titels aan de dienst toegevoegd. De Japanse uitgever moet ook wel, want op het gebied van abonnementsdiensten loopt Microsoft nog steeds ruim voor met de Xbox Game Pass.
Om meer abonnees aan te trekken en spelers te laten proeven van PlayStation Now, is Sony nu ook gekomen met een zeer aantrekkelijke deal. Je kan nu namelijk PlayStation Now voor twaalf maanden aanschaffen, voor de helft van de prijs. Dat komt neer op slechts 29,99 euro voor een heel jaar. Je moet er wel snel bij zijn, want de deal loopt af op 31 oktober!

Wat is PlayStation Now?

Net zoals met de Xbox Game Pass, krijg je met PlayStation Now toegang tot een grote bibliotheek aan games. En in de toekomst mogelijk zelfs PS5 games! Maar in plaats van titels downloaden, kan je ze meteen spelen door ze te streamen. Dat betekent natuurlijk wel dat je een goede internetverbinding nodig hebt. Je hebt bovendien geen PlayStation 5 of PlayStation 4 nodig om de games te kunnen spelen. Je kan de titels namelijk ook streamen naar een PC of laptop. Ideaal dus als je overal je games wil spelen, of dat nu is op je eigen bank of in de trein.

Populair Nieuws