Gaat Kingpin het opnemen tegen Spider-Man in de MCU?

News
dinsdag, 16 november 2021 om 16:30
359 blf113 24737rf1640875946
Vincent D’Onofrio speelt Kingpin in de Marvel serie Daredevil. In een interview vertelt hij dat hij graag wil dat zijn personage het opneemt tegen Tom Holland’s Spider-Man in de MCU.
Vincent D’Onofrio, Kingpin in Daredevil wil dat zijn personage het op gaat nemen tegen Spider-Man (Tom Holland) in de MCU. Dit vertelde hij in een interview op YouTube toen er werd gevraagd tegen wie hij het zou willen nemen als Wilson Fisk een debuut ging maken in de MCU.
Er zijn al geruchten dat Daredevil en Kingpin zullen verschijnen in nieuwe Marvel-projecten. Zo wordt er al gedacht dat Daredevil (Charlie Cox) te zien zal zijn in Echo en de nieuwe Spider-Man: No Way Home. Zo zal hij juridische hulp verlenen aan Peter Parker nadat hij wordt beschuldigd van de dood van Mysterio (Jake Gyllenhaal). Ondertussen zal Fisk mogelijk te zien zijn in de nieuwe Hawkeye serie, aangezien er ook een connectie in de stripboeken is tussen de personages en D'Onofrio eerder een opvallende Tweet heeft geplaatst.

Komt er een nieuwe Daredevil?

Als deze geruchten kloppen, is het nog de vraag of D’Onofrio en Cox dezelfde versies van hun personages in Daredevil gaan spelen, aangezien Marvel Studios naar verluidt werkt een Daredevil-revival. Of we deze personages tegenover Spider-Man te zien krijgen is nog de vraag. Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de bioscoop.