'Marvel werkt aan Daredevil reboot'

News
dinsdag, 16 november 2021 om 11:30
daredevilf1583494075
Marvel Studios is mogelijk bezig met een reboot van Daredevil. Er is namelijk een talentenraster verschenen voor een nieuw Daredevil-project.
Marvel Studios is naar verluidt bezig met een nieuw Daredevil project. Zo is er op Twitter een tweet verschenen van @RPK_news1, oftewel industriescooper Daniel RPK. In de tweet staat een screenshot van een talentenraster voor het nieuwe Daredevil-project van Marvel. Het raster bevat nog geen namen.
Er waren al een tijdje geruchten dat er een nieuwe Daredevil zal komen, nadat de serie was geannuleerd in 2018. David Hayter, schrijver en acteur, wekte nog meer speculaties op toen hij tijdens MCM London Comic Con vertelde dat er een reboot van Daredevil wordt gemaakt.
Later ontkrachte hij dit gerucht door te zeggen dat hij geen enkele voorkennis heeft over het Daredevil-project. Hij zei toen wel dat hij een nieuwe Daredevil zal willen zien of wil schrijven.

Keert Charlie Cox terug als Daredevil?

Het is nog onduidelijk of het project een film of een serie gaat worden. Ook is het nog een raadsel of Charlie Cox zal terugkeren, die eerder Daredevil speelde. Eerder heeft hij al gezegd dat hij niet zal terugkeren voor een Daredevil reboot, maar wie weet wat de toekomst biedt.
Er zijn wel geruchten dat Cox zijn rol van Daredevil weer op zich zal nemen in de nieuwe Spider-Man: No Way Home. Hij zal Peter Parker juridisch advies geven, omdat hij wordt verdacht van de dood op Mysterio (Jake Gyllenhaal).