Keert grote villain terug in Marvels Hawkeye?

News
maandag, 20 september 2021 om 11:30
hawkeye minf1632128122
Kort nadat de trailer was uitgebracht van de nieuwste Marvel-serie Hawkeye, het vierde live action-avontuur van Marvel Studios op Disney+, plaatste acteur Vincent D'Onofrio een ironische Tweet die mogelijk duidt op de terugkeer van een grote Marvel villain.
En laat Kingpin nou ook te zien zijn geweest in de Marvel/Netflix-serie Daredevil. Deze serie speelde zich af in het Marvel-universum, maar was destijds officieel geen onderdeel van het MCU door verschillende rechten. De vraag is nu of Marvel Studios toch een manier vindt om het personage van acteur Vincent D'Onofrio te laten terugkeren. Hoewel zijn personage Kingpin (Wilson Fisk) technisch gezien (nog) geen deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, heeft de misdaadbaas belangrijke banden met Spider-Man, New York, Daredevil en mogelijk Spiderman: No Way Home.

Vreemde gedichten op Twitter

Geruchten over de terugkeer van D'Onofrio als Kingpin gaan al een lange tijd rond, en nu meerdere websites hebben gezegd dat hij in Hawkeye zal verschijnen, zijn deze geruchten teruggekeerd. Er is trouwens geen hint van het personage in de recente trailer te zien. Op Twitter deelde D'Onofrio onlangs wat onduidelijke gedichten en sommige fans dachten dat hij doelde op zijn hoofdrol.
Zo heeft D'Onofrio op Twitter een gedicht geschreven over een driepotige hond. Niks mis mee zal je denken. Maar één van de belangrijkste kenmerken van Kate Bishop (Hailee Steinfeld), het nieuwe karakter in Hawkeye, is haar liefde voor een driepotige hond in Marvel Comics. D'Onofrio heeft naar verluidt de Tweet vrijgegeven tien minuten nadat de trailer op internet verscheen.
Hawkeye komt exclusief naar Disney+ op 24 november. Een maand later komt Spider-Man: No Way Home in de bioscoop, en de twee zullen de Marvel-collectie ongetwijfeld uitbreiden met nieuwe superhelden en schurken - en ook een aantal oude bekenden. Zo weten we onder andere dat The Green Goblin en Doc Ock zullen terugkeren in No Way Home.

Populair Nieuws