Duizenden Nederlanders zonder internet door Online.nl storing

News
dinsdag, 16 november 2021 om 16:01
storingf1623744697
Voor veel mensen is vandaag geen goede dag. Internetprovider Online.nl heeft namelijk een storing, waardoor duizenden Nederlander zonder internetverbinding zitten.
Vandaag de dag zijn we enorm afhankelijk van het internet. Wanneer we geen toegang meer hebben tot het internet, vallen ineens een hele berg aan mogelijkheden weg. Geen social media meer, geen streamingdiensten, programma's die niks meer doen. Het is een nachtmerrie voor veel mensen.
Het is momenteel alleen wel de situatie voor duizenden Nederlanders. Internetprovider Online.nl heeft namelijk een storing en het stroomt dan ook binnen met klachten op Allestoringen.nl. Rond het middaguur hebben ruim 10.000 mensen geklaagd dat ze geen toegang tot het internet hebben.

Storing door graafwerkzaamheden

Via Twitter heeft Online.nl laten weten gelukkig wel achter de oorzaak van de storing te zijn gekomen. Door graafwerkzaamheden is er een kabelbreuk opgetreden, waardoor de centrale van Online.nl geen verbiding meer had.
Volgens de internetprovider wordt er aan het probleem gewerkt, maar is het niet helemaal duidelijk wanneer klanten weer toegang hebben tot het internet. De hoop is dat het probleem vanavond is opgelost.