Friends: The Reunion verschijnt snel op HBO Max

News
vrijdag, 14 mei 2021 om 9:00
friendsf1622197197
Al geruime tijd zitten fans van Friends te wachten op een reünie. Een reünie-special was al enige tijd bevestigd en had zelfs al vorig jaar uit moeten komen totdat de pandemie roet in het eten gooide. Een jaar later is het dan toch gelukt de special op te nemen en zien we de cast nog deze maand terug in Friends: The Reunion op HBO Max.
De release van de Friends-reünie werd aangekondigd met een korte teaser. Hierin is weinig te zien behalve de ruggen van de cast. Wel zien we dat de titel van de special Friends: The Reunion is, al wordt er ook verwezen naar de afleveringtitels van de originele serie met de regel ‘The One Where They Get Back Together’.

Wanneer verschijnt Friends: The Reunion?

Al op 27 mei zal de Friend-reünie op HBO Max verschijnen. Fans hoeven dus maar twee weken te wachten. Of de special ook meteen op Nederlandse diensten te zien zal zijn is nog niet bekend, al zijn er natuurlijk manieren om HBO Max te gebruiken.

Special zonder script

Zoals al bekend was is de Friends-reünie geen gewone aflevering van de serie. Het gaat om een special waarin de serie zonder script besproken wordt. De special heeft een uiteenlopende gastenlijst, maar de hoofdattractie is natuurlijk de originele cast bestaande uit Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.
Friends liep oorspronkelijk van 1994 tot 2004. Ondanks dat de serie dus al geruime tijd afgelopen is, geniet hij nog altijd een enorme populariteit op streamingdiensten waar hij te zien is (geweest). Het is dan ook geen wonder dat er interesse was in een reünie.