Lady Gaga neemt videoclip op met iPhone 11 Pro

News
maandag, 02 maart 2020 om 14:05
lady gagaf1583148760
Lady Gaga heeft zojuist haar videoclip uitgebracht van de nieuwste single ‘Stupid Love.’ De video geregisseerd door Daniel Askill legt een kleurrijke en futuristische strijd in de woestijn vast, die geheel is opgenomen met een iPhone 11 Pro. De nieuwe single is nu ook beschikbaar op Apple Music.
Regisseur Daniel Askill ziet het triple-camerasysteem van de iPhone 11 Pro als nieuwe mogelijkheden en vrijheden om te ontdekken. Er is een standaard manier van het opnemen van videoclips, commercials en films. Door voor een videoclip een iPhone 11 Pro te gebruiken, komt er nog meer ruimte om de nieuwste technologie toe te passen.
"Iedereen was verrast met hoe dit project uitwerkte, deze videoclip maakt wellicht ruimte voor nieuwe manieren van filmen", legde Askill uit. De telefoons werden op een professionele steadicam geplaatst op een drone. Alle drie de camera’s van de iPhone 11 Pro werden gebruikt, maar de meeste afwisseling was tussen de Wide lens en de Telephoto lens. Alles werd verder gefotografeerd op 4K en er was een camera met 24fps met recht daaronder een camera met 48fps die zorgde voor slow-mo effecten.
Het was niet mogelijk om de telefoons op andere manieren toe te passen om toch dezelfde effecten te krijgen. De videoclip is geheel naar wens en dat slechts met een iPhone 11 Pro.