FIFA 22 patch nu ook beschikbaar voor consoles

News
woensdag, 10 november 2021 om 15:00
fifa 22f1626099250
Onlangs is er een nieuwe FIFA 22 patch uitgekomen. De patch moet een aantal problemen oplossen, maar was alleen beschikbaar voor de PC. Na een week is de patch nu ook beschikbaar voor de consoles.
De nieuwste FIFA 22 patch is nu voor alle FIFA 22 spelers beschikbaar. De patch kwam eerst uit voor PC, maar is na een week nu ook uitgebracht voor de consoles. Het was erg opvallend dat de patch nog niet op de consoles uit kwam, want de patch kwam met nog al een aantal veranderingen.

Wat voegt de patch toe aan de game?

De patch doet vooral een aantal aanpassingen aan de gameplay. De carrière mode krijgt bijvoorbeeld een aantal aanpassingen, maar ook zoals bij de eerste patch heeft de keeper weer een aantal aanpassingen gekregen, waardoor de keeper nu beter werkt in de game.
Naast verbeteringen van de gameplay zijn er ook twee nieuwe Volta arcade games toegevoegd. Dit zijn kleine minigames die je in FIFA kan spelen. De minigames die zijn toegevoegd, zijn Bucket Ball en Closest to the Pin.
Dat EA veel patches uitbrengt voor FIFA 22 is niet vreemd. In de game worden vaak fouten gevonden, die er ook voor kunnen zorgen dat sommige spelers voordelen krijgen tegenover andere spelers. Hierdoor is het verboden om van dit soort fouten gebruik te maken, maar toch doen spelers dat soms toch. EA heeft hier ook al een aantal spelers voor gestraft.