FIFA 22 ongekend populair volgens cijfers van EA

News
maandag, 25 oktober 2021 om 12:30
fifa 22 alexander arnoldf1627654598
FIFA 22 blijkt erg populair te zijn, dit is te zien aan onlangs door EA uitgebrachte cijfers. De cijfers laten zien hoeveel spelers de verschillende onderdelen van de game hebben gespeeld.
Gamers zijn duidelijk nog niet FIFA-moe. Dit is te zien aan cijfers die EA, het bedrijf achter de FIFA games, bekend heeft gemaakt. De game is pas ongeveer een maand uit en is aan de cijfers te zien erg populair. De game is in totaal 46 biljoen minuten gespeeld door spelers verdeeld over 200 landen.
Er worden volgens FIFA ook dagelijks 89 miljoen wedstrijden gespeeld en 5 miljard doelpunten gemaakt. Opvallend is wel dat EA geen verkoopcijfers van de game naar buiten heeft gebracht.

Onderhandelingen met FIFA

EA bewijst hiermee dat de FIFA games nog steeds erg populair zijn. Het is alleen maar de vraag of EA de FIFA games wel zal blijven maken. Er zijn namelijk onderhandelingen bezig tussen FIFA en EA over de rechten van de naam.
FIFA vraagt volgens EA teveel geld, namelijk 1 miljard dollar elke vier jaar. EA heeft gezegd erover na te denken om de volgende voetbalgames een andere naam te geven. Dit zou dan volgens geruchten EA Sports FC worden.
Ook FIFA heeft laten weten ook door te willen gaan met de games zonder EA. Of dit ook echt gaat gebeuren, of dat het gewoon een onderhandelingstechniek is, zal later moeten blijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties