FIFA 22 krijgt nu al grote patch

News
donderdag, 07 oktober 2021 om 8:00
mbappe g5bop final lores wmf1627292971
FIFA 22 is nog maar net uit, maar EA komt nu al met een grote patch voor de populaire voetbalgame. Alles wat in de patch wordt aangepast is in een grote blogpost op een rij gezet.
De meeste aanpassingen die EA heeft gedaan aan de game zijn maar kleine aanpassingen. De gemiddelde FIFA 22 speler zal waarschijnlijk weinig merken van de meeste aanpassingen. Toch zitten er een aantal interessante aanpassingen tussen.

Grote aanpassingen aan de keeper

De grootste aanpassing is wel gedaan aan de keeper. De keeper was na de release van de game eigenlijk beter dan hij moest zijn. Daarom wordt dit nu aangepast. Er worden niet alleen maar dingen bij de keeper weggehaald, want hij krijgt ook extra animaties. De animaties zijn volgens EA bedoelt om de keeper er realistischer uit te laten zien.
Naast aanpassingen voor de keeper zijn er ook veranderingen doorgevoerd voor onder andere de verdegingsgameplay en career mode. Career mode krijgt maar een paar kleine aanpassingen, maar er wordt een aardig aantal bugs aangepakt.
Er wordt ook een probleem opgelost waar Nederlandse FIFA gamers waarschijnlijk last van hebben gehad. Er zouden namelijk stabiliteitsproblemen optreden tijdens het gebruik van Nederlandse commentatoren. Dit zou in de patch moeten worden verholpen.
De komst van een grote patch viel te verwachten. De game is recent uitgekomen en een werkelijke player base brengt fouten sneller aan het licht dan testers dat kunnen. De patch wordt binnenkort uitgebracht op alle platformen waarop de game te spelen is.