FIFA 22 update brengt flink wat aanpassingen

News
donderdag, 04 november 2021 om 14:00
fifa 22f1626099250
Onlangs is er weer een nieuwe FIFA 22 update uitgekomen. In de nieuwe update worden er 25 verschillende dingen aangepast en verbeterd. De update is momenteel alleen nog maar beschikbaar voor de PC, de reden daarvoor is onbekend.
EA is met een grote update gekomen voor FIFA 22. Het is de derde grote update sinds de release van de game. Er worden 25 onderdelen van de game aangepast, waaronder verbeteringen voor de gameplay en aanpassingen voor de carrière game mode.

Wat is er nieuw in de update?

Er worden geen echte nieuwe grote dingen toegevoegd aan de game. De update is vooral gericht om problemen van de gameplay op te lossen. Een voorbeeld van een probleem zou zijn dat een voetbal door zou rollen, terwijl je een vrije trap mag nemen. Ook zouden er problemen zijn met de keeper, iets waar ook bij de eerste update al aan gesleuteld werd.
Naast de verbeteringen zijn er ook een aantal dingen toegevoegd aan de VOLTA Arcade. Er zijn twee nieuwe games toegevoegd. Ook zijn er kleine aanpassingen gedaan aan de audio en beelden van de game.
De update is voor nu dus momenteel alleen beschikbaar voor de PC. Het is niet duidelijk wanneer de update ook wordt uitgerold naar de Xbox en PlayStation consoles, maar het zal waarschijnlijk niet lang gaan duren, voordat de update ook op de consoles zal gaan verschijnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties