The Last Kingdom zal afgesloten worden met een film

News
maandag, 25 oktober 2021 om 13:00
the last kingdom seizoen 3f1623928291
Goed nieuws voor fans van The Last Kingdom. Er komt namelijk een film aan. De serie gaat eindigen met het vijfde seizoen, maar nu is dus duidelijk dat dit seizoen niet het laatste zal zijn wat we van Uhtred en zijn groep zullen zien. Dit meldt Deadline.
Dat er een The Last Kingdom film uit komt is bekendgemaakt door Alexander Dreymon, de acteur die het hoofdpersonage Uhtred speelt. Hij vertelde dit nieuws op de London MCM Comic Con. Wat de naam van de film zal zijn weten we ook al, namelijk Seven Kings Must Die.

Waar gaat The Last Kingdom film over?

De film wordt geen spin-off zoals Vikings: Valhalla, een serie die zich 100 jaar na de oorspronkelijke serie afspeelt. De film zal nog steeds gaan over Uhtred, maar een deel van de rest van de cast keert ook terug. We zien niet alleen personages uit de serie. We gaan ook een aantal nieuwe gezichten zien.
De film zal over een verhaal gaan dat niet meer binnen het vijfde seizoen van de serie past. Toch willen de makers van de show het verhaal wel in beeld brengen. Daarom komt er dus een film aan.
De opnames voor de twee uur durende film zullen beginnen aan het begin van 2022. Net nadat seizoen vijf van The Last Kingdom op Netflix verschijnt. De film wordt opgenomen in de buurt van Boedapest, de hoofdstad van Hongarije.

Populair Nieuws

Laatste Reacties