Storing bij ING zorgt voor problemen met internetbankieren

News
maandag, 25 oktober 2021 om 12:00
pexels pixabay 50987f1615385895
Klanten bij de ING hebben geen lekker begin van de werkweek. Door een storing bij de bank is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van internetbankieren.
De laatste tijd hebben veel diensten last van storing. Zo hebben klanten van Vodafone de laatste tijd om de haverklap geen bereik of internet en lagen recent de diensten van Facebook, zoals WhatsApp en Instagram, er helemaal uit. Instagram gaat zelfs een notificatie invoeren om gebruikers in te lichten wanneer er een storing is. Maar daar houdt het niet bij op, want ook banken hebben de laatste maanden vaak last van technische problemen.

Weer storing bij de ING

Het lijkt nu opnieuw raak te zijn bij de ING. Op Allestoringen.nl komen er namelijk veel meldingen binnen dat er problemen zijn bij de Nederlandse bank. De meeste klachten gaan over internetbankieren. Klanten melden dat ze niet kunnen inloggen om gebruik te maken van hun online bankzaken en klanten die er wel inkomen, kunnen vervolgens geen overschrijvingen maken.
Op het Twitter laten klanten ook hun klachten horen, maar volgens het Twitter-account van de ING zijn er momenteel geen problemen bekend. Het is te hopen dat de storing snel is opgelost, zodat iedereen weer zorgen zorgen zijn of haar bankzaken kan regelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties