FIFA 22, Assassin's Creed en meer EA en Ubisoft games in de sale bij bol.com!

News
donderdag, 27 januari 2022 om 13:00
fifa 22 hypermotionf1626250746
Ubisoft en EA hebben allebei veel populaire franchises in hun stal. Games van de grote uitgevers kan je nu bovendien met veel korting scoren, want bol.com houdt een sale op titels van EA en Ubisoft!
Door de overname van Activision Blizzard door Microsoft raakt de game-industrie één van de grootste onafhankelijke uitgevers en ontwikkelaars kwijt. De strijd tussen Sony en Microsoft is nu zelfs zo intens geworden, dat analisten denken dat EA of Ubisoft misschien wel het volgende doelwit is zal worden.

Sale op EA en Ubisoft games

De twee grote uitgevers en ontwikkelaars blijven voorlopig in ieder geval onafhankelijk. En je kan veel games van de bedrijven nu bovendien met veel korting scoren. Bij bol.com is namelijk een sale van start gegaan op topgames van EA en Ubisoft. Dat betekent dat je grote titels als FIFA 22 en Assassin’s Creed Valhalla nu met veel korting kan scoren. Wij hebben de beste deals alvast voor je op een rij gezet.
Naast deze topgames zijn er nog veel meer games van EA en Ubisoft met veel korting te scoren bij bol.com. Check hier alle games die meedoen aan de actie! Daarnaast kan je nu ook profiteren van een sale op Nintendo Switch games en de BTW Weg Ermee-actie bij MediaMarkt.

Populair Nieuws