MediaMarkt BTW Weg Ermee sale losgebarsten

News
maandag, 24 januari 2022 om 9:30
mediamarktf1641464864
MediaMarkt heeft de BTW Weg Ermee sale gelanceerd. De MediaMarkt BTW vrije dagen zijn deze week en lopen af op zondag 30 januari. Check hier nu snel de grootste deals die je kunt vinden.
De 2022 editie van de MediaMarkt 21% BTW weg ermee-sale is van start gegaan met dikke deals op allerlei soorten tech. Televisies, smartphones, wearables, laptops en nog veel meer kun je nu met fikse korting vinden. Dat betekent alleen niet dat alle producten ook direct met 21 procent korting te vinden zijn. De korting werkt namelijk als volgt.

De MediaMarkt BTW vrije dagen werken zo

Als een product 242 euro kost, is de BTW daarvan 42 euro (namelijk 21 procent van de 200 euro, wat het oorspronkelijke bedrag zonder BTW is). Dat wil zeggen dat je in dit geval 17.36 procent korting hebt, want MediaMarkt betaalt de 42 euro van het totaalbedrag dat 242 euro zou zijn. Ook zijn er een aantal categorieën die uitgesloten worden, zoals Apple, Dyson, film, software, games, console hardware & accessoires.

De MediaMarkt BTW Weg Ermee sale deals

Check hieronder een greep uit de beste deals die er dankzij de MediaMarkt BTW Weg Ermee sale zijn. Let wel op, de sale stopt na 30 januari dus wees er op tijd bij!
Uiteraard zijn er nog veel meer deals te vinden tijdens de MediaMarkt BTW vrije dagen. Check hier snel het volledige overzicht!