'Nieuwe James Bond-acteur wordt binnenkort aangekondigd'

News
donderdag, 27 januari 2022 om 13:30
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
Nu Daniel Craig met pensioen is bij de MI6 als 007 moet iemand anders zijn plek overnemen. Deze naam zal naar verluidt sneller dan gedacht aangekondigd worden, dat laat journalist Justin Kroll weten op twitter.
Op Twitter vertelt Kroll dat we waarschijnlijk na de Oscars te horen krijgen welke acteur de rol van James Bond op zich zal nemen. Wel laat de journalist weten dat dit met een flinke korrel zout genomen moet worden, aangezien er nog niks officieel bevestigd is. Er is ook nog geen leak gekomen over wie de rol op zich zou kunnen gaan nemen, maar er zijn wel veel speculaties.
Afgaand van enkele feiten zouden we al een magere selectie kunnen maken over wie de rol mogelijk op zich zal nemen. De producent van James Bond heeft namelijk al laten weten in eerdere interviews dat de rol van 007 gespeeld zal worden door een man, een keuze waar Daniel Craig 100 procent achter staat. Ook heeft de producent laten weten dat de rol gaat naar iemand uit het Verenigd Koninkrijk. Oud James Bond-acteur Pierce Brosnan heeft ook al twee populaire namen naar voren geschoven: Idris Elba and Tom Hardy.

Deze acteurs kunnen ook James Bond worden

Ook andere namen zoals Tom Holland en Henry Cavill hebben laten weten dat zij graag de rol van Bond op zich willen nemen. Een andere acteur die zichzelf aangeboden heeft is Dwayne 'The Rock' Johnson. Alleen komt deze acteur niet uit Groot-Brittannië, en de kans is klein dat hij daarom aangenomen wordt voor de rol. Vooralsnog zijn dit alleen speculaties en het is daarom afwachten tot de Oscars voordat we weten wie gekroond zal worden tot de volgende 007.

Populair Nieuws