Veel korting op Nintendo Switch games in nieuwe sale!

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 10:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Heb je tijdens de feestdagen een Nintendo Switch cadeau gekregen, of als je de console al veel eerder in je bezit hebt, dan kan je nu profiteren van een mooie sale bij Nedgame. De Nederlandse webshop verkoopt namelijk een hele reeks Nintendo Switch games met veel korting!
De Nintendo Switch was al een populaire console, maar sinds het begin van de coronacrisis is het apparaat van Nintendo al helemaal een bestseller geworden. Zo vreemd is dat ook niet, want met de console kan je niet alleen veel plezier beleven - in je eentje of met het hele gezin - maar er zijn ook games waar je lekker actief voor moet bewegen.

Nintendo Switch games in de aanbieding

Met alleen de Nintendo Switch zelf ben je er natuurlijk niet alleen, je hebt ook nog een collectie aan games nodig. En dat komt vaak flink in de kosten lopen. Gelukkig is Nedgame nu begonnen met een nieuwe sale op Nintendo Switch games, zodat je veel titels met lekker veel korting kan scoren. Wij hebben de beste deals alvast voor je op een rijtje gezet:
Naast deze titels zijn er nog veel meer games in de aanbieding. Check hier alle Nintendo Switch deals bij Nedgame! Daarnaast kan je nu ook terecht bij MediaMarkt voor de BTW Weg Ermee-dagen.