Warner Bros. werkt aan vervolg op Mortal Kombat-film

News
donderdag, 27 januari 2022 om 12:30
mileena mortal kombatf1631788107
New Line Cinema, een studio van Warner Bros, werkt aan een vervolg op Mortal Kombat uit 2021. Ook zou Jeremy Slater, de schrijver van de nieuwe Marvel-serie Moon Knight, werken aan de film. Dit meldt Deadline.
Vorig jaar kwam er een Mortal Kombat film uit. De film, die gebaseerd is op de bekende gamereeks, is een succes gebleken en Warner Bros. zou dus nu bezig zijn met een vervolg. Er werd al vroeg naar de mogelijkheid gekeken om van Mortal Kombat een grotere filmreeks te maken, dus helemaal als een verassing komt het niet.

Wat weten we van Mortal Kombat 2?

Over de inhoud van de film lijkt nog niets bekend, wel wordt er gezegd dat Jeremy Slater, de schrijver van Fantastic 4 en ook de nieuwe Marvel-serie Moon Knight werkt aan de film. In ieder geval is de eerste film wel zo geëindigd dat het mogelijk is om een vervolg te maken. De studio die de film mag gaan maken is New Line Cinema. Het lijkt er ook op dat de productie nog niet ver is.
De eerste Mortal Kombat film is vaak uitgesteld en kreeg te maken met veel tegenslagen tijdens de pandemie. Het zal nog wel even duren voordat het tweede deel zal worden gefilmd, maar hopelijk krijgt deze film niet zoveel tegenslagen. In ieder geval zijn fans erg benieuwd wat er allemaal in het tweede deel te zien zal zijn.