FIFA 21 komt ook naar de Xbox Game Pass

  Microsoft heeft de laatste tijd veel titels aan de Xbox Game Pass toegevoegd en daar komt voorlopig zo te zien geen einde aan. Door de samenwerking met Electronic Arts is FIFA 21 nu namelijk ook onderweg naar de Xbox Game Pass.

  De laatste maanden is Microsoft druk bezig om de Xbox consoles een steeds meer aantrekkelijke deal te maken. Zo heeft de techgigant vorig jaar Bethesda en Zenimax overgenomen, waarvan de deal in maart eindelijk werd goedgekeurd door de EU. Daarnaast is Microsoft ook een samenwerking aangegaan met Electronic Arts in september, waardoor alle eigenaren van de Xbox Game Pass automatisch toegang hebben tot EA Play, de premium dienst van de uitgever.

  Dankzij die samenwerking kan Microsoft deze week opnieuw een grote titel toevoegen aan de Xbox Game Pass. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat FIFA 21 naar EA Play toe komt. Dat betekent ook dat spelers op Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series X kunnen genieten van de voetbalgame via Xbox Game Pass Ultimate. Spelers op PC kunnen ook met de game aan de slag met de normale versie van de Xbox Game Pass. FIFA 21 zal op 6 mei worden toegevoegd aan de diensten van EA en Microsoft.

  Het regent games op de Xbox Game Pass

  Met de toevoeging van FIFA 21 op de Xbox Game Pass, wordt de indrukwekkende reeks van nieuwe, grote titels op de dienst van Microsoft voortgezet. Met de overname van Bethesda zijn er namelijk maar liefst twintig titels van de uitgever naar de Xbox Game Pass gekomen. Daarnaast is vlak voor de release van Outriders de komst van de game naar de Xbox Game Pass bekendgemaakt. Het ‘Netflix voor games’ is daarmee een nog belangrijker wapen geworden van Microsoft in de strijd met Sony en de PS5.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.