EA Play komt naar de Xbox Game Pass Ultimate

News
woensdag, 09 september 2020 om 16:05
xbox game passf1617130472
De Xbox Game Pass is voor Microsoft al een sterk wapen in de strijd met Sony in de next-gen oorlog. De fabrikant krijgt er nu een grote partner bij, want EA Play komt naar de Game Pass toe.
Met de Xbox Game Pass kunnen gebruikers een heel scala aan games downloaden en spelen naar hartelust, zolang het abonnement actief is. First party games van Microsoft zijn bovendien vanaf dag één speelbaar. De dienst is daarmee vergelijkbaar met streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime Video. Voor de Xbox Game Pass Ultimate betaal je als kers op de taart maar tijdelijk één euro per maand.
De grote hoeveelheid aan content op de dienst van Microsoft gaat binnenkort nog een stuk groter worden. Xbox en EA hebben vandaag namelijk aangekondigd dat EA Play, de soortgelijke dienst van de uitgever, ook naar de Xbox Game Pass zal komen. Daarmee kan je dus niet alleen first party titels van Microsoft op dag één spelen voor een prikkie, maar ook de titels van Electronic Arts. De precieze datum waarop de samenwerking in zal gaan is nog niet bekend. Enkel dat de deal ‘later dit jaar’ van start zal gaan.

Aantrekkelijke deal voor de prijs

De Xbox Game Pass gaat een belangrijk wapen worden voor Microsoft in de aankomende strijd met Sony als het gaat om de next-gen consoles. Zo is de Xbox Series S voor 299 euro gecombineerd met de Xbox Game Pass een zeer aantrekkelijke aanbieding voor gamers die next-gen games willen spelen voor een zo laag mogelijke prijs. Vandaag heeft het Amerikaanse bedrijf ook de releasedatum en de prijs van de Xbox Series X officieel bekendgemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties