FIFA 21 kampt met flinke bugs, TOTW 6 uitgekomen

  In FIFA 21 zijn er flink wat bugs opgedoken. Vooral de populaire gamemode Career Mode, kampt met veel bugs. Spelers zien de raarste dingen gebeuren, zoals het verdwijnen van kledingstukken en soms hele lichaamsdelen. Verder is het TOTW 6 in FIFA 21 uitgekomen.

  In FIFA 21 bracht EA flink wat nieuwe features naar Career Mode. Zo probeerde de ontwikkelaar de harten van fans terug te winnen. Veel fans konden hun geluk niet op, na de onthulling van FIFA 21. Vooral het talentenaspect in de gamemode was flink aangepast. Zo was er een nieuwe manier van talentvolle spelers trainen. Waar spelers in voorgaande FIFA’s de mogelijkheid hadden om één supertalent te krijgen, ontvang je nu bij het opstarten van een nieuwe save een handje vol jeugdspelers. Daar zit nu een flinke bug.

  Spelers in FIFA 21 missen lichaamsdelen

  Het zit namelijk zo dat sommige jeugdspelers een deel van hun lichaam missen. Door een glitch is de torso van de voetballer verdwenen. Hoe dit komt is onbekend, maar het ziet er nog al vreemd uit.

  Het probleem wordt ook niet verholpen als de spelers naar het seniorenteam van je club gaat. Ook tijdens het spelen van een wedstrijd komt de glitch regelmatig voor. Een andere bug maakt alle spelers ineens kaal die normaal gewoon een flinke bos haar hebben.

  Sinds FIFA 20 kunnen spelers hun eigen manager helemaal aanpassen. De volgende bug zit ‘m in de manager. Bij de onderhandelingen van spelers dragen managers een soort voetbaltenue in plaats van de gekozen outfits. Het ziet er heel raar uit, maar kan nog vreemder. Tijdens wedstrijden staat de manager namelijk is een ander voetbaltenue, inclusief voetbalschoenen, klaar om in te vallen.

  FIFA 21 TOTW 6

  Naast alle probleempjes, bracht EA deze week het nieuwe Team Of The Week (TOTW) uit in FUT. Het TOTW 6 kent een prima elftal, met een aantal grote sterren. Zo zijn daar Karim Benzema (rating: 90), Mats Hummels (rating: 87), oud-Ajax aanvaller Hakim Ziyech (rating: 86), Serge Gnabry (rating: 86) en de Nederlander Rai Vloet (rating: 75) van Heracles Almelo.

  In FUT zijn een aantal spelers die wel in andere modi te vinden zijn, niet beschikbaar. Spelers als Edinson Cavani (Manchester United), Mario Götze (PSV), Choupo-Moting (Bayern München), Ryan Fraser (Newcastle United), hebben geen kaartje in FUT. Dit komt naar alle waarschijnlijkheid, doordat ze bij de start van FIFA 21 transfervrij waren. Zo konden ze dus niet aan een team toegevoegd worden. Het kan zomaar zijn dat deze spelers pas bij de jaarlijkse winterupdate in FUT 21 komen.

  FIFA 21 is nu te spelen op Xbox One, PS4, PC en Nintendo Switch. In december komt de footie dus ook naar Xbox Series X en PlayStation 5. In onze FIFA 21 review lees je wat je van de game kan verwachten. En ben je een beginnende spelers? Dan leer je met onze FIFA 21 tips hoe jij de voetbalvelden vanaf het begin kan domineren.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.