Rick Grimes NIET in The Walking Dead World Beyond

News
donderdag, 05 november 2020 om 15:00
the walking dead world beyondf1613985687
Toen Andrew Lincoln, de acteur die Rick Grimes speelt, in de creditlijst van de tiende aflevering van The Walking Dead World Beyond kwam te staan, bracht dit natuurlijk gelijk een heleboel hype bij de fans van de show. Iedereen verwachtte dat Rick te zien zou zijn in de laatste aflevering van het eerste seizoen van de serie. Helaas moeten wij jullie teleurstellen. Rick zal niet in de aflevering voorkomen.
Nadat hij in de creditlijst van IMDB kwam te staan zorgde dit natuurlijk voor veel hype, maar Rick Grimes zal in The Walking Dead World Beyond niet zijn terugkeer maken in de franchise. Dit geeft een persoon die toegang heeft tot deze informatie aan bij Insider Thursday. Hij gaf aan zich zorgen te maken dat fans van de show teleurgesteld zouden zijn als ze Rick verwachten en hij niet zou komen en verklapte dit daarom alvast. Deze fout drong ook door bij IMDB, waarna Lincolns naam verwijderd werd uit de creditlijst.

Waar is Rick?

Het is wel nog steeds een mysterieuze situatie rondom Rick Grimes, die in 2018 zwaargewond werd meegenomen door een helikopter in The Walking Dead. We weten dat de makers van de show, AMC, nog plannen hebben om een film te maken over Rick. Veel weten we nog niet over deze film, maar gezien de gekke situatie rond Rick, hopen wij zo snel mogelijk informatie te krijgen over hoe het met hem gaat.
Stiekem hopen wij nog steeds een beetje dat dit niet echt een foutje op de site was en we Rick alsnog terug zullen zien, maar helaas kunnen we hier niet vanuit gaan. Wat verwachten jullie van de laatste aflevering van seizoen 1 van The Walking Dead World Beyond?