Fantastic Beasts 3 releasedatum bekendgemaakt na een jaar vertraging

  Hij mocht even op zich wachten, maar Fantastic Beasts 3 heeft eindelijk een officiële releasedatum. De film zou eerst al in 2020 uitkomen, maar hier is dus een jaar aan vastgeplakt. Dit zal het derde deel zijn uit een reeks van uiteindelijk vijf titels.

  De Fantastic Beasts-films zijn misschien niet zo razend populair als de oude bekende Harry Potter-films, maar dat zegt nog niet dat fans niet uitkijken naar de release van het nieuwste deel. Eerder zou Fantastic Beasts al deze zomer uitkomen, maar daar werd snel verandering in gebracht. Het tweede plan was om de film in 2020 uit te laten komen, maar de officiële releasedatum zal nu 12 november 2021 zijn.

  Het voorafgaande deel van Fantastic Beasts, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald had over het algemeen de laagste cijfers ontvangen van de gehele Harry Potter-reeks. Met een Rotten Tomatoe-score van 37% werd de film niet goed ontvangen bij de recensenten. Dit is waarschijnlijk te danken aan de gehaaste tijd waarin de film is gemaakt.

  Fantastic Beasts 2

  Info over de Fantastic Beasts 3 releasedatum?

  De officiële releasedatum zal 12 november 2021 zijn. Een van de factoren die meehelpt aan de late release is de Flash-film, die in productie is bij Warner Bros. Hier speelt Ezra Miller natuurlijk de hoofdrol in, maar hij zal ook te zien zijn als Credence in Fantastic Beasts 3. Doordat deze twee films elkaar overlappen in productie zal eerst de een klaar moeten zijn, voordat de ander kan beginnen.

  Fantastic Beasts vertelt natuurlijk het verhaal van Newt Scamander. In de eerste film zien we Newt op jacht naar zijn verschillende beesten die ontsnapt zijn uit zijn magische koffer. De boze tovenaar Grindelwald is in het Ministerie van Toverkunsten binnengedrongen als iemand anders. Deze tovenaar is leidraad in Fantastic Beasts 2 en zal ook veel te zien zijn in Fantastic Beasts 3.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.