Johnny Depp door Warner Bros uit Fantastic Beasts 3

News
vrijdag, 06 november 2020 om 19:49
johnny depp gellert grindelwald fantastic beasts the crimes of grindelwald phpqoiu6j 0f1660636323
Johhny Depp zal de productie van Fantastic Beasts 3 verlaten. Dit laat hij weten via zijn Instagram. Het besluit komt vanuit Warner Bros. Dit heeft veel te maken met de rechtszaak tegen Depp.

Johnny Depp uit Fantastic Beasts 3

Op het Instagram-kanaal van Johnny Depp laat hij weten dat hij de rol van Grindelwald niet meer zal vertolken in Fantastic Beasts 3 en eventuele andere films. Dit verzoek komt vanuit Warner Bros. Depp pakt dit goed op met het antwoord dat hij dit besluit respecteert en accepteert. Via de Instagram-post bedankt hij ook al zijn fans voor hun steun, na het verliezen van de rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun. Hij schrijft dat hij ontroerd is door alle lieve berichten van zijn fans. Fantastic Beasts 3 zou een direct vervolg zijn op het tweede deel uit de reeks.

Johnny Depp een vrouwmepper volgens The Sun

De acteur verweet The Sun laster, nadat deze hem een 'wife beater' had genoemd. Natuurlijk waren deze geruchten al eerder bekendgemaakt, maar deze uitgave ging bij Depp het verkeerde keelgat in. De rechter oordeelde dat de krant de woorden gewoon mocht gebruiken in het bericht over Johnny Depp. Depp zou verschillende elementen hebben bewezen in zijn voordeel tijdens de zaak, maar de uitgeverij van The Sun zou volgens de rechter geen onwaarheden hebben verspreid.
Hoe het verder zal gaan voor de carrière van Johnny Depp is heel onzeker. We gaan hem in ieder geval niet zien in Fantastic Beasts 3. Wel is dit een grote klap voor hem.