Fantastic Beasts 3 productie vertraagd tot eind 2019

  De productie van Fantastic Beasts 3 is vertraagd, het filmen zal nu namelijk pas beginnen in de herfst van 2019. Oorspronkelijk zou het filmen deze zomer al beginnen, maar volgens Deadline is dit nu verplaatst. Het is nog onbekend wanneer de film uit zal komen, maar de kans bestaat dat de release in 2021 zal zijn in plaats van 2020.

  Warner Bros

  De reden van de vertraging is dat er nog te weinig voorbereidingen zijn gedaan om te beginnen met filmen. De acteurs van de film zijn al ingelicht over de vertraging, aangezien ze zelf dan in hun werkschema’s zullen moeten schuiven. Zo moet Jude Law bijvoorbeeld nog acteren in Captain Marvel en Sherlock Holmes 3, Eddie Redmayne in The Aeronauts en Johnny Depp in Waiting for the Barbarians.

  Het derde deel van de Fantastic Beasts serie zal een afsluiter zijn voor het verhaal dat wordt verteld over de wereld die J.K. Rolling heeft gecreëerd. Hoewel er nog weinig details bekend zijn gemaakt over de derde film, kunnen we er bijna wel vanuit gaan dat we in deze film de strijd tussen Dumbledore en Grindelwald kunnen beleven.

  Onbeantwoorde vragen

  In de film zullen volgens Warner Bros veel onbeantwoorde vragen over het plot worden beantwoord. Ook kunnen fans weer veel personages vanuit de Harry Potter boeken verwachten die eerder nog niet zijn vertoont. Zo hebben we in de vorige twee films kennis gemaakt met Grindelwald en Nicholas Flamel en hebben we een jonge versie van Dumbledore kunnen bewonderen.

  Verder zijn er helaas nog weinig details bekendgemaakt over de film, afgezien van het feit dat de productie is vertraagd. Gelukkig is het geen enorme vertraging, maar het kan er wel voor zorgen dat het releasejaar kan worden verzet. Warner Bros kondigde eerst aan dat de film uit zou komen in 2020, maar het begint er nu op te lijken dat dit misschien iets te enthousiast was.

  Vertraging van Fantastic Beasts 3 productie niet gek

  Fantastic Beasts And Where To Find Them kwam uit in 2016, waarin we voor het eerst werden geïntroduceerd aan nieuwe personages zoals Newt Scamander, Credence Barebone, Jacob Kowalski en Queenie en Tina Goldstein. In deze film volgen we Newt en zijn avontuur om alle magische wezens die ontsnapt zijn uit zijn koffer weer terug te halen.

  Twee jaar later kwam de sequel, Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald, uit om dit avontuur te vervolgen. Het zou dus niet gek zijn als er ook twee of drie jaar tussen het tweede en het derde deel zou zitten. We zullen waarschijnlijk eerst moeten afwachten tot de productie van Fantastic Beasts 3 begint voordat we nieuwe details over de film zullen horen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.