Wandavision schrijvers hadden beperkte keuze voor cast

News
donderdag, 04 februari 2021 om 5:00
wandavision 1f1613380110
Wandavision is de nieuwe grote hit op Disney+ en de eerste Marvel serie die in het MCU past. Toch hebben de schrijvers maar een beperkte keuze voor de cast gehad.
We komen langzaam richting het middelpunt van het eerste seizoen van Wandavision op Disney+. Tot nu toe wordt de Marvel serie best goed ontvangen door het publiek. Dat de serie eruit ziet zoals het doet is met een reden. Marvel stelde volgens Jac Schaeffer, ontwikkelaar en executive producer van de serie, bepaalde voorwaarden aan het ontwikkelen van Wandavision.
Zo kreeg Schaeffer een lijst gepresenteerd met karakters die ze mocht gebruiken. Niet iedere superheld uit het MCU stond op deze lijst. Gelukkig geeft Schaeffer aan dat ze, ondanks de beperkte keuze, alle gewilde karakters in de cast heeft gekregen. Dat er eisen aan de cast worden gesteld is geen gekke actie van Marvel, sommige superhelden passen natuurlijk niet in het verhaal van Wandavision of zijn gedurende de serie met andere dingen bezig.
wandavision 2f1610293210

Moet passen in het MCU

De wens van Marvel is dat series als Wandavision en over een klein maandje Falcon and The Winter Soldier bijdragen aan het MCU. Vanwege die reden legt Marvel volgens Schaeffer bepaalde voorwaarden aan de cast en zal er dus over het algemeen maar een beperkte keuze zijn voor de schrijvers. Het is allemaal onderdeel van een groter plan om een gigantisch superhelden universum te ontwikkelen en de kijker echt de beleving te geven dat ze kijken naar een gigantisch verhaal. Waar Wandavision precies past in dat universum is nog even lastig, maar wij hebben het laatst wel uitgezocht.

Populair Nieuws