Update - Fans zijn woedend door cameo's in The Flash

News
vrijdag, 23 juni 2023 om 16:00
In The Flash komen meerdere versies van bekende superhelden voorbij, zoals Batman en Superman. Fans zijn alleen woedend door een aantal opmerkelijke cameo’s in de film.

Update - Opmerkelijke bron voor de audio

Er wordt veel gepraat over de cameo's in The Flash. Nu heeft Nancy Nugent, de sound supervising director voor de film, ook nog eens onthuld waar de audio voor de cameo's vandaan komt. In een interview met Screen Rant laat Nugent weten dat het grootste gedeelte van de audio simpelweg afkomstig is van YouTube. Alles mogelijke muziek op de achtergrond is weggehaald en vervolgens in The Flash gestopt.
Origineel bericht:
Let op: dit bericht bevat spoilers over The Flash!
The Flash draait sinds vorige week in de bioscoop, waardoor superhelden-fans weer van een nieuwe DCU-blockbuster kunnen genieten. De film heeft het alleen niet zo goed gedaan tijdens het openingsweekend en daar komen nu ook woedende reacties van fans bij.
De reden daarvoor zijn verschillende cameo’s in de film. Eerder was al onthuld dat Ben Affleck en Michael Keaton allebei hun eigen versie van Batman zouden spelen, maar er zitten nog meer oude versies van DC-superhelden in de film - inclusief cameo’s van overleden acteurs.
Zo worden door middel van CGI George Reeves, Christopher Reeve en Adam West weer tot leven gewekt. Maar niet alleen is de kwaliteit van de digitale creaties van een laag niveau, de acteurs hebben ook geen toestemming kunnen geven.

Cameo’s tegen wil en dank

Fans vallen met name over de verschijning van George Reeves in The Flash. Reeves speelde als eerste Superman in de serie The Adventures of Superman, maar hij pleegde zelfmoord in 1959. De reden daarvoor was dat hij geen werk meer kon vinden na het spelen van de superheld.
Christopher Reeves heeft ondertussen in interviews gezegd dat hij een hekel heeft aan de neiging van Hollywood om constant sequels te maken. De acteur was dan ook nooit meer van plan om de rol van Superman te spelen.
Dit bericht is bijgewerkt op 23 juni 2023.