DCU-acteur is totaal geen fan van multiverse-films

News
maandag, 12 juni 2023 om 17:30
michael shannon the flashf1686579003
Michael Shannon is deze week weer te zien in de DCU-film The Flash. Maar de acteur zegt nu dat hij helemaal geen fan is van multiverse-films, zoals we die nu in DC en Marvel zien.
De laatste tijd zien we opeens weer een hoop bekende gezichten verschijnen in superheldenfilms, ook al zijn die karakters eerder al overleden of helemaal geen onderdeel van het universum. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende Spider-Men in Spider-Man: No Way Home.
Door de opkomst van multiverse-films is Michael Shannon nu ook weer te zien als de villain General Zod in The Flash, een rol die hij eerder speelde in Man of Steel tegenover Henry Cavill. Maar Shannon is juist helemaal geen fan van het soort superheldenfilms die nu worden gemaakt, dat hij laat weten in gesprek met Collider.

“Ik ga niet liegen, het was niet echt bevredigend voor mij als acteur. Deze multiverse-films zijn als iemand die met actiefiguren speelt. Het is als, 'Hier is deze persoon. Hier is die persoon. En ze vechten!’ Het is niet echt de diepgaande karakterstudie die Man of Steel voor mijn gevoel was. Of mensen dat nu gek vinden of niet, het kan me niet eens schelen.”

Twee versies van The Flash en Batman

In The Flash zijn ook twee verschillende versies van de titelfiguur te zien, waarvan één de controversiële Ezra Miller is. De acteur kwam flink onder vuur te liggen door meerdere schandalen, maar na publieke excuses heeft Warner Bros. besloten om de rol toch niet te recasten.
Naast The Flash keren ook twee oude versies van Batman terug in de film. Zo zullen niemand minder dan Ben Affleck en Michael Keaton weer de gevleugelde superdetective spelen.

Populair Nieuws