Geliefde Batman keert terug in The Flash trailer

News
maandag, 13 februari 2023 om 11:30
Tijdens de Amerikaanse Super Bowl is eindelijk weer een trailer getoond voor The Flash. Hoewel de titelheld natuurlijk een grote rol heeft in de film, is er ook een oude bekende die de show steelt. Micheal Keaton is namelijk terug als Batman.
Het is inmiddels al een tijdje bekend dat The Flash van groot belang gaat zijn voor het DCEU. Er wordt flink aan de tijdlijn gerommeld en dat is ook te zien aan de terugkeer van de Batman van Michael Keaton. Hij speelde de rol in de jaren 80 en 90 en zal te zien zijn naast de versie van Ben Affleck.
Het moge duidelijk zijn dat Barry Allen/The Flash in deze film heel wat problemen veroorzaakt met de tijdlijn. Uiteindelijk zal het zelfs tot een reset van het hele DCEU leiden. James Gunn en Peter Safran maken daar dankbaar gebruik van door hun versie van het filmuniversum te lanceren.

Michael Keaton al eerder terug als Batman

Het was eigenlijk de bedoeling dat Michael Keaton in meer projecten terug zou komen als Batman. Hij had namelijk een rol in de geannuleerde Batgirl film van HBO Max. Hoewel deze eigenlijk zo goed als klaar was, was hij volgens insiders zo slecht dat hij niet vertoond kon worden.
Hopelijk loopt dat anders voor The Flash. De film heeft wat wind tegen doordat Ezra Miller nogal in opspraak is geweest door verschillende arrestaties. Maar de acteur zoekt hulp en volgens DC Studios co-CEO Peter Safran is het niet uitgesloten dat Miller ondanks de controverse The Flash kan blijven spelen.

Populair Nieuws