Extreem goedkope Game Pass deal is terug!

News
maandag, 10 juli 2023 om 9:00
xbox game passf1678956827
Jarenlang konden gamers extreem voordelig een Game Pass abonnement afsluiten. Voor slechts één euro konden ze een maand lang gebruik maken van de gameabonnementsdienst. In maart zette Microsoft plotseling een punt achter dit mooie aanbod. Maar gamers kunnen opgelucht ademhalen: de deal is terug!
Jarenlang konden gamers extreem goedkoop de game abonnementsservice van Microsoft uitproberen, waarbij abonnees honderden games kunnen spelen in een wisselende samenstelling, maar waar altijd alle first party games van Microsoft op dag één verschijnen. Wie nog geen abonnement op Game Pass had, kon de dienst uitproberen voor slechts 1 euro voor de eerste maand. Afgelopen maart stopte Microsoft plotseling met deze aanbieding, waardoor alleen nog een abonnement voor de reguliere prijs overbleef. Inmiddels is die reguliere prijs flink omhoog gegaan, naar 14,99 euro per maand.
Gelukkig heeft Microsoft de pijn van de prijsverhoging voor nieuwe abonnees een beetje verzacht, door de 1 euro aanbieding weer terug telaten komen! Wie nu nog geen Game Pass abonnement heeft, of zijn abonnement laat verlopen, kan nu opnieuw 1 maand Game Pass Ultimate of PC Game Pass afsluiten voor 1 euro voor de eerste maand! Xbox game Pass is helaas wel uitgezonderd van deze aanbieding, die blijft gewoon meteen 10,99 euro per maand kosten.
Het is opmerkelijk dat de 1 euro deal weer terug is. In maart zei Kari Perez, hoofd Global Communications van Xbox, nog dat er gekeken werd naar 'andere manieren om Xbox Game Pass Ultimate en PC Game Pass te promoten'. Wellicht heeft de terugkeer van de 1 euro aanbieding te maken met de gestokte groei van het aantal Game Pass abonnees.
.
tw comingsoon 7t coming soon 75f1688567000

Game Pass blijft een prachtige optie om veel games vrijwel gratis te spelen

Game Pass is een uitstekende manier om op je Xbox of PC nieuwe games te ontdekken. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot een enorme bibliotheek aan games om te spelen. Elke maand wisselt de samenstelling van het aanbod en daar houden we je hier op XGn natuurlijk van op de hoogte. Zo verdwijnt er elke maand een aantal games, maar komen er ook weer nieuwe games bij.
Zo kun je letterlijk games proberen die je misschien eerder nooit gekocht zou hebben. Het verbreedt dan ook zeker je horizon! Bovendien heeft Microsoft beloofd om games van de eigen studio's direct bij lancering meteen via Game Pass beschikbaar te maken. Zo zijn games als Forza Horizon 5, Gears of War, Redfall en meer al eerder op Game Pass verschenen en zal in september ook het langverwachte Starfield meteen op game Pass verschijnen. Ook recente games als Atomic Heart, Woo Long, Ghostwire Tokyo en Minecraft Legends zijn gewoon meteen speelbaar.
Let op: het is niet bekend hoe lang deze 1 euro actie nu actief blijft. Scoor daarom snel je PC Game Pass of Game Pass Ultimate voor 1 euro en speel alle PC en Xbox games in de selectie voor 1 euro!